فایل استوری فایل استوری فایل استوری فایل استوری

دانلود گزارش کار آموزی: کارخانه بهروز

دانلود گزارش کار آموزی: کارخانه بهروز

بهروز فروتن در سال 1324 در محله اميريه تهران پا به عرصه حيات گذاشت . پدرش كه در تربيت و پرورش او نقش فراواني داشت، گرچه از وضعيت مالي مناسبي برخوردار بود، اما با اين اعتقاد كه
« بچه بايد جوهر كار داشته باشه » بهروز را از همان دوران كودكي همراه تحصيل علم و دانش ، در زمان تعطيلي مدرسه به شاگردي و فراگرفتن رمز و راز كار واداشت تا علم و كار را باهم بیاموزد.
وی مدتي در دبيرستان درس داد ، علاقه فراوانش به آموزش و تعليم ( كه هنوز هم خود را معلم مي داند ) سبب گشت به فعاليت هاي تربيتي كشانده شود . سال هايي را نيز اين چنين گذراند . البته همزمان در بخش ساختمان و پيمانكاري نيز اشتغال داشت كه به موفقيت و موقعيت هاي خوبي هم دست يافت.

تحصيل دانشگاهي (رشته مديريت شبانه دانشگاه تهران ) را هم براي آميختن تجربه هايش با علم و آشنايي بيشتر با افراد و محيط هاي تازه پي گرفت يكي از ويژگي هاي بارز وي برخورداري از روابط عمومي قوي و روحيه نوعدوستي است. سال 1356 كژانديشي وشرايط ناخواسته مالي بر او تحمیل شدکه سبب توقف و دگرگوني راه وي گردید . حضور در صنعت غذا ، عرصه تازه اي بود كه توان و انگيزه خود را به آزمون گذاشت . همه سرمايه و اندوخته مالي خود را بكار گرفت و همراه 11 تن از اعضاي خانواده و نزديكانش كار را از آشپزخانه منزل آغاز كرد.

بي مهري بازار به اين توليد كننده تازه وارد نه تنها نتوانست او را از پاي بنشاند بلكه مقاومتر ساخت . سالهايي چند به درازا كشيد تا از زير زمين منزلش خود را به يك سالن توليد 200 متري در شهرك اكباتان رساند . همدلي و همگامي همكارانش به راه اندازي خطوط توليد سس مايونز ، رب گوجه فرنگي ، خيارشور ، مربا ، ترشي با نشان « بهروز » در بازار و دستيابي سهم فروش مناسبي انجاميد.

نگاه فرهنگي و احترام به مصرف كننده را همواره به عنوان يك اصل مي پندارد . بر همين اساس نيز شعار « دوست من سلام »و"متاع ما اندیشه ماست" را برگزيده است .

بهروز فروتن به پاس حدود سه دهه خدمت در صنايع غذايي كشور ، بيش از یکصد لوح و تقديرنامه از وزارت خانه ها، سازمان ها، دانشگاه ها، مراكز پژوهشي، علمي، فرهنگي و صنعتي دريافت كرده است. وي که در حال حاضر رييس هيات مديره مركز تحقيقات و گروه صنايع غذايي بهروز است، همواره در مجامع علمي صنعت غذا نيز حضوري شاخص و خدمتگزار دارد:

عضو هيات موسس و مشاور عالي انجمن متخصصين علوم و صنايع ايران ،

عضو هيات موسس وهيات امناي دانشكده صنايع غذايي،

عضو ستاد اجرايي دوره هاي متعدد كنگره هاي ملي صنايع غذايي ايران،

مسئول گروه غذایی خانه صنعت و معدن استان تهران.

10 رمز موفقیت بهروز فروتن

  • تنها دارایی من مهرورزی است
  • جادوی تفکر مثبت، نخستین رمز موفیت
  • ایستاده ام چون خودم را باور دارم
  • شکست معنی ندارد
  • چون رود در جریان باشید
  • تقدیراز خداوند است و تدبیر از ما
  • پیروزی یعنی حرکت در راه هدف
  • کار گروهی، بزرگترین راز موفقیت
  • خطر پذیری، زیبایی یک زندگی پرثمر
  • کار، تجلی عشق است
  • شامل 24 صفحه فایل word قابل ویرایش


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 3,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
gozaresh_570719_4111.zip496k





دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام

دانلود گزارش کارآموزی شرکت شیر پاتیرام         شرکت فرآورده های لبنی پاتیرام درگز( پانیذ درگز) واقع درکیلومتر7 جاده ی درگز- چاپشلودرمنطقه ی حق وردی فعالیت خودراازشهریورسال 1385 باسرمایه ای بالغ بر ده میلیارد ریال بامشارکت جهاد کشاورزی درزمینی به مساحت 1500مترمربع وبه منظور تامین نیازجامعه به شیروفرآورده های لبنی وایجاد اشتغال درمنطقه آغازنموده است.         &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی آدیش

دانلود گزارش کارآموزی  کارخانه ماکارونی آدیش مواداولیه اصلی کارخانه شامل آرد،آب وموادافزودنی مجازماکارونی ( بتاکاروتن )  می باشد. دراین میان آب توسط سیستم لوله کشی آب شرب منطقه تامین می شود. آرداین واحد صنعتی ازکارخانه آردمشهد تامین می گردد که به ازای هرکیلوگرم مبلغ0 4200 ریال پرداخت می شودوسپس توسط شرکت های حمل ونقل به محل کارخانه حمل می گردد. آرد خریداری شده درانباری به مساحت 200 مترمربع که دیوارهاوسقف آن ازنوع مقاوم،رنگ روشن وقابل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان

دانلود تحقیق آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن

دانلود تحقیق آلرژی ناشی از شیر گاو و راه های پیشگیری و درمان آن حساسیت بالای پروتئین های شیر گاو یکی از اصلی ترین آلرژی های غذایی است. و عمدتاً در نوزادان شایع تر است در حالیکه ممکن است، در بزرگسالی نیز ادامه یافته و می تواند بسیار شدید شود. شیر گاو و نخستین ماده پروتئین حیوانی است که کودکان آن را مصرف می کنند و % 5/7-2 آنها بر اثر مصرف این ماده غذایی دچار مشکل می شوند. علائم بالینی مختلفی برای آلرژی شیر گزارش شده اند و تشخیص آلرژی شیر به دلیل چند گانگی و در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان